NOU! DE ACUM LA NOI POTI PLATI SI CU TICHETE DE MASA, SOCIALE, CADOU SAU TICHETE ELECTRONICE. AFLA MAI MULTE DETALII.
Brand: BEKO
BEKO APARAT DE AER CONDITIONAT BPEU 120 / BPEU 121, CLASA A++/A+, 12.000BTU/h, KIT INSTALARE INCLUS
Cod: 52239555 / 8690842134906
Produsul nu mai face parte din oferta noastra.
Cu ajutorul functiei Zone Follow, senzorul din telecomanda aerului de conditionat va detecta temperatura din jurul tau si astfel te vei bucura de cat mai multa racoare exact in locul in care te afli.

Zone Follow
Functia Zone Follow prin senzorul din telecomanda aerului conditionat va detecta temperatura din jurul tau, astfel aparatul de aer conditionat iti asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli.
SelfClean
Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei Self Clean. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul "racire" sau "incalzire", acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului.
Sleep mode
Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore.
Functie Dezghetare
In timpul modului "Incalzire", unitatea exterioara se va dezgheta automat pentru a-si creste eficienta. Aceasta procedura dureaza intre 2-10 minute. In timpul acesta ventilatorul se opreste, iar dupa terminarea dezghetarii, se revine automat la modul incalzire.
Auto Restart
Nu trebuie sa-ti faci probleme daca intampini o pana de curent. Cand acesta revine, aerul conditionat va reporni automat cu setarile anterioare.
Timer 24H
Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, astfel asiguri atat un mediu placut cat si o functionare economica.
Functie Jet Incalzire
Cu ajutorul functiei si a modului Turbo poti incalzi o incapere rapid si eficient si poti inlocui cu succes centrala termica in primele zile de toamna.
Functie Jet Racire
Poti seta cu ajutorul functiei Jet Racire si a modului Turbo temperatura ambientala ideala in camera, chiar daca afara temperatura poate ajunge pana la 48C. Aparatul de aer conditionat recircula aerul existent in incapere, racindu-l in prealabil, astfel nu vei avea grija prafului, bacteriilor si mirosurilor din aerul de afara.
Performanta -5°C
Iarna, nu trebuie sa-ti faci griji din cauza temperaturilor joase. Aparatul de aer conditionat iti asigura caldura in casa si performante optime chiar daca afara sunt temperaturi de pana la -5°C .
Kit-ul de instalare inclus contine:
- Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica - 3 metri de traseu inclus
- Furtun evacuare condens;
- Banda de matisat;
- Banda izolatoare;
- Inel de protectie din plastic.
CARACTERISTICI GENERALE
Utilizat pentru Casa
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 25 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 11498 BTU
Capacitate de incalzire 9212 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Numar trepte ventilator 5
Kit instalare inclus Da
UNITATE INTERNA
Dezumidificare (l/h) 1.2
Debit de aer unitate interna 580 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 55 dB
Lungime unitate interna 83.2 cm
Latime unitate interna 22.3 cm
Inaltime unitate interna 29.7 cm
Greutate unitate interna 10.3 Kg
EFICIENTA ENERGETICA
Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4
FUNCTII
Tehnologie Wi-Fi Nu
Functii speciale Functie Auto-Restart, Functie Auto-mucegai, Functie Dezumidificare, Functie Hotstart, Functie ZoneFollow, Functie Heat (incalzire), Functie Cool (racire), Functie dezghetare
SPECIFICATII TEHNICE
Capacitate nominala la racire 3370 W
Capacitate nominala la incalzire 2700 W
UNITATE EXTERNA
Nivel de zgomot unitate externa 62 dB
Lungime unitate externa 80 cm
Latime unitate externa 55.4 cm
Inaltime unitate externa 33.3 cm
Greutate unitate externa 27.5 Kg
Produsele de pe site sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. Exista posibilitatea sa apara erori in descrierile produselor sau a preturilor, independent de vointa noastra, dar noi corectam aceste date in mod constant. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.
fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal