ACUM LIVRAM IN TOATA TARA. AFLA MAI MULTE DETALII.
CIMBRISOR BORS DE PUTINA DIN TARATE DE GRAU 1L
Cod: PM11221
2,00 lei / buc.
pretul include tva
Borsul Cimbrisor este un bors de putina fabricat din tarate de grau, cu o savoare inconfundabila, obtinut prin metoda clasica (taraneasca) dupa o reteta originala munteneasca fara adaosuri artificiale, din urmatoarele ingrediente: apa, tarate de grau, malai si cimbrisor.
Borsul Cimbrisor este o marca inregistrata, produs atestat de Oficiul National al Produselor Traditionale. Un produs natural, un plus de sanatate, unic prin gustul sau pe piata romaneasca!
Produsele de pe site sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. Exista posibilitatea sa apara erori in descrierile produselor sau a preturilor, independent de vointa noastra, dar noi corectam aceste date in mod constant. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.
ALTI CLIENTI AU MAI CUMPARAT SI ...
fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal