Dr.Oetker Mix pentru Eclere 433g

20,00 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON
Comanda ajunge la tine: marți, 31 ianuarie - miercuri, 01 februarie
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 26602201
EAN 5941132015201
Descrierea produselor disponibile pe www.pravaliamofturi.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea pravaliamofturi.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Pravalia Mofturi Distribution SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Pravalia Mofturi Distribution SRL la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Pravalia Mofturi Distribution SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Pravalia Mofturi Distribution SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Descriere

Mix pentru 10 exclere mari.
Cutia contine: 144g mix pentru aluat (coji pentru ecler) 159g mix pentru crema 130g mix pentru glazura sprit de hartie.

Mod de preparare:
1. Pregatirea cojilor de ecler: Se taie varful spritului de hartie. Intr-un var pentru mixer se pune mixul pentru coji impreuna cu ouale laptele uleiul si apa.
Se amesteca cu mixerul timp de 3 minute la viteza mica. Va rezulta un aluat moale si lucios care se pune cu lingura in spritul de hartie. In tava de aragaz tapetata cu hartie de copt se formeaza coji de ecler de 12 cm lungime si 3 cm latime.
Cojile se coc in partea de jos a cuptorului timp de 30-35 minute. Dupa coacere cojile se lasa la racit pe un gratar apoi se taie pe lungime pentru a fi umplute cu crema.
2. Pregatirea cremei: Intr-un vas pentru mixer se pune mixul pentru crema impreua cu 600 ml lapte rece de la frigider si se bate cu mixerul mai intai la viteza mica si apoi la viteza mare timp de 3 minute.
Cojile de ecler se umplu cu cema folosing o lingurita.
3. Pregatirea glazurii si decorarea. Intr-un bol se amesteca cu o lingura mixul pentru glazura cu apa si uleiul pana devine o pasta omogena si lucioasa. Eclerele se glazureaza cu ajutorul unei lingurite. Daca glazura devine prea consistenta se adauga cateva picaturi de apa.

Ingrediente:
Zahar faina alba 550 din grau amidon modificat din cartofi amidon din porumb cacao cu continut redus de grasime agenti de afanare (difosfat disodic bicarbonat de sodiu) agent gelatinizant (caragenan standardizat cu zaharuri) arome colorant (beta-caroten) aliment colorant concentrat de sofranel Poate contine: (lapte oua)

Valori Nutritionale:
Valoare energetica pe 100g produs KJ 937Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal 223Kcal
Grasimi-Lipide 9.3g
Proteine 3.8g
Glucide-Carbohidrati 31.2g
Glucide din care zaharuri 18.7g
Fibre 0.04g
Sodiu-Sare 0.1g
Grasimi din care acizi grasi saturati 2.3g

Detalii

SKU
26602201
EAN
5941132015201
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.