Solomonescu Cascaval Afumat Bradet 515g
Descriere
Cascavalul Bradet este obtinut din lapte de vaca integral sau din lapte de vaca normalizat pasteurizat prin adaugarea de culturi selectionate de microorganisme si coagulare cu cheag având la baza procesului tehnologic oparirea casului afumarea cu rasina din lemn de esenta tare bio si maturarea acestuia.
Nu contine conservanti sau stabilizatori!
Forma: paralelipipedica.
Proprietati fizico chimice:
– grasimea raportata la substanta uscata: min. 40%
– substanta uscata: min. 52%
– substante proteice: min. 20%
– clorura de sodiu: max. 30%
– valoare energetica: min 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal/100 g
– raport Ca/P: min 13
Proprietati microbiologice:
– numar de Escheria coli ufc la 1 g produs N = 5: m= 100 M = 1000
– numar de germeni stafilococi coagulazo pozitivi la 1 gr produs N = 5: m= 100 M = 1000
– listeria monocytogenes ufg/g N=5: max. 100
Ambalarea:
– individuala: folie termocontractibila
Depozitarea: în spatii frigorifice la temp +2.. +8°C umiditatea relativa a aerului max 85%
Detalii
Ce spun clientii
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.