Bine ai venit la PravaliaMofturi.ro!

Timpul este pretios si o stim cu totii foarte bine! Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca esti o persoana curioasa, dar si deschisa solutiilor moderne. Ramai cu noi inca doua minute, pentru a afla mai multe despre abordarea noastra.
Ne-am gandit mult, inainte sa incepem aceasta descriere. Nu din cauza ca nu avem idei, ci pentru ca vrem sa iti prezentam lucrurile cu adevarat importante pentru noi, fara sa para ca exageram.
La PravaliaMofturi.ro avem, peste toate, aceeasi preocupare comuna: calitatea. De aceea, avem o gama de peste 40.000 de articole la prețuri avantajoase si incercam sa ne ridicam, in permanenta, la nivelul tuturor asteptarilor pe care tu le-ai putea avea de la produsele sau serviciile pe care le livram.
Am pornit la drum cu scopul de a le simplifica traiul oamenilor deja foarte ocupati. Cum? Prin livrarea cumparaturilor de zi cu zi, chiar in fata usii lor, in aceeasi zi!
Si, desi proiectul este unul relativ nou, acesta este format dintr-o echipa tanara, nici mica, nici mare, care lucreaza in aceeasi formula de peste 3 ani. Vom incerca, in permanenta, sa iti intampinam cerintele cu aceeasi prietenie pe care o avem si intre noi, dar si cu o doza “sanatoasa” de profesionalism.

De ce ar trebui sa ne alegi?
• Iti punem la dispozitie peste 40.000 de produse alimentare si non-alimentare, cu livrare in aceeasi zi*;
• Nu avem limita de comanda;
• Livram oriunde in Romania;
• Comenzile se plaseaza foarte usor, dupa posibilitatea fiecarei persoane: pe site, prin e-mail sau telefonic;
• Metodele de plata sunt adaptate nevoilor tale;
• Punem accentul pe o comunicare buna: in cazul in care ori tu, ori noi descoperim ca produsele comandate de tine nu sunt conforme sau nu sunt pe stoc, vom veni cu solutii rapide, in functie de preferintele tale;
• Alegem produsele atent, exact asa cum le-am alege pentru familiile noastre;
• Avem colaboratori seriosi, care se preocupa indeaproape de calitatea produselor care vor ajunge la tine acasa. 

Daca la marile supermarketuri relatia vanzator-client este aproape inexistenta, noi vom incerca zilnic sa te intampinam cu toata bunavointa noastra, fara sa uitam de profesionalism.
Iti multumim mult pentru ca ai alocat cateva minute din timpul tau pentru a ne cunoaste mai bine!

In speranta unei bune colaborari, iti transmitem traditionalul 
Te mai asteptam pe la noi!
Echipa Pravalia Mofturi

* Livrarea in aceasi zi este valabila pentru Bucuresti si Ploiesti, de Luni pana Vineri pentru comenzile plasate si confirmate pana in ora 12:00. Comenzile plasate si confirmate dupa ora 12:00 se vor livra in urmatoarea zi.