NIȘTE SIMPLE CUMPĂRĂTURI? DE CE NU O PRIETENIE PE TERMEN LUNG?

La PravaliaMofturi.ro, încercăm zi de zi să-ți îndeplinim toate așteptările și, mai mult de atât, să îți oferim cât mai multe beneficii!

Eşti client nou? Creează-ţi un cont pe PravaliaMofturi.ro şi plasează prima comandă. După ce îţi vom livra produsele, contul tău de client va fi alimentat cu 200 lei, pe care îi poţi folosi la următoarele cumpărături.

Prioritatea noastră nr. 1 a fost întotdeauna o relație cât mai bună cu toți clienții noștri, fiind conștienți că achizițiile în repetate rânduri nu sunt un scop, ci răsplata pentru calitatea ridicată a serviciilor pe care le prestăm. Încrederea ta este valoroasă pentru noi și ne dorim ca, în timp, să îți dăm cât mai multe argumente să continui alături de Prăvălia Mofturi.

Ce sunt creditele?
Creditele pot fi traduse prin „banii virtuali”, pe care tu îi poți acumula în contul tău de client, cu ocazia acțiunilor și a promoțiilor speciale desfășurate în cadrul magazinului. Creditele sunt asociate doar contului tău PravaliaMofturi.ro, nu sunt transferabile și se pot vedea direct în contul de client, la secțiunea "Wallet".
1 credit = 1 leu

Cum funcționează creditele?
Creditele se convertesc în lei și te ajută să plătești mai puțin pentru articolele din coșul tău. O data cu plasarea comenzilor, prețul produselor va fi redus în conformitate cu valoarea creditelor din contul tău. Acest lucru îl poți observa dacă intri în coșul de cumpărături.
Creditele pot reprezenta până la 10% din valoarea unei comenzi.
EXEMPLU: Dacă plasezi o comandă cu o valoare de 500 RON, vei avea o reducere de 50 RON, echivalentul a 50 de credite. În contul tău, vor mai rămâne 150 de credite (150 RON), pe care le vei putea folosi la următoarele comenzi.

Unde poți vedea creditele?
Creditele sunt asociate contului tău și pot fi pot fi vizualizate doar dacă ești logat direct în contul de client, la secțiunea "Wallet". Așadar, mai întâi trebuie să-ți creezi un cont.

Pentru a te bucura cât mai bine de creditele tale, trebuie să urmezi următoarele reguli:
- Creditele pot reprezenta maxim 10% din valoarea unei comenzi.
- Creditele nu pot fi folosite pentru a achita taxa de transport sau taxa pentru plata ramburs.
- În cazul returnării unui produs, ne rezervăm dreptul de a nu realoca în contul tău creditele folosite în momentul achiziționării produsului.
- Creditele nu pot fi schimbate cu un voucher cadou.
- Pentru cei care abuzează de sistemul de credite, ne rezervăm dreptul de a anula sau de a nu oferi creditele.
- Creditele au întotdeauna un termen de valabilitate de 6 luni.
- Creditele alocate drept compensație pentru o reclamație se supun condițiilor de utilizare enunțate în cadrul rezoluției reclamației.
- În cazul folosirii într-o comandă atât a unui cod de reducere, cât și a unor puncte credit, din total se scad mai întâi creditele și apoi este aplicat codul de reducere. Acest lucru este calculat automat de către sistem.

IMPORTANT: Produsule din categoria Tigări și Tutun, nu pot fi achizitionate prin sistemul de credite cadou.