Transport si retururi

www.pravaliamofturi.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei dar si in 18 tari din Europa peste 40.000 de produse alimentare si non-alimentare.  

În București, Ilfov și Ploiești, livrarea comenzilor se realizează prin flotă proprie și este de trei tipuri:
Livrare în aceeași zi – pentru comenzile plasate de luni până vineri, până la ora 15:00.
Livrare a doua zi – pentru comenzile plasate de luni până vineri, după ora 15:00.
Livrare în weekend – special concepută pentru clienții cu un program încărcat. Comenzile pot fi plasate în orice moment al săptămânii, dar, pentru concretizarea acestora, este nevoie de confirmarea telefonică a unui reprezentant PravaliaMofturi.ro, alături de care se vor stabili data și ora livrării.

Livrare oriunde in Romania, prin curier rapid in 1-2 zile lucratoare.
In general, comenzile plasate si confirmate de Luni pana Vineri, pana in ora 14:00, se vor livra in 1-2 zile lucratoare, pană la usa adresei de livrare indicată de client. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre un reprezentant www.pravaliamofturi.ro. Costul estimativ de transport se va afisa in momentul finalizarii comenzii.

Livrare internationala, prin curier in 2-4 zile lucratoare.
Stim cum este cand va doriti sau aveti nevoie de produse romanesti si, de aceea, PravaliaMofturi.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a primi produsele dorite exact acolo unde va aflati. Afla mai multe detalii aici.

IMPORTANT! Livrarea produselor refrigerate sau congelate se face in ambalaje speciale de transport, cu temperatura controlata, iar comenzile care contin aceste tipuri de produse se livreaza in Bucuresti, Ploiesti si localitatile limitrofe.
La solicitarea clientilor din afara ariei de acoperire si in conditiile in care echipa PravaliaMofturi.ro considera livrarea ca fiind sigura din punct de vedere al pastrarii calitatii produselor, se pot programa livrari speciale. Pentru acest lucru te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 021 555 91 49  sau prin e-mail la contact@pravaliamofturi.ro

Va rugam sa verificati comanda in prezenta agentului de livrare. In cazul in care unul dintre produse nu se afla in stare perfecta puteti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care ulterior sa ni-l transmiti pe adresa de e-mail contact@pravaliamofturi.ro.
Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, al producatorului.
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - bineinteles, daca acestea sunt cauzate de circumstante independente de noi sau in privinta carora noi nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite etc.).
ATENTIE! Va rugam sa precizati corect atat datele personale, cat si adresa la care vor fi livrate produsele comandate, pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.