www.pravaliamofturi.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei dar si in 18 tari din Europa peste 40.000 de produse alimentare si non-alimentare.  


Livrare EasyBox in 1-2 zile, inclusiv in weekend
Programul tau nu se potriveste cu al livratorilor? Nu-i nimic! Pe PravaliaMoturi.ro, avem o noua optiune de livrare pentru comenzile tale: livrare la EasyBox, prin SameDay! Produsele comandate sunt livrate intr-un locker securizat pe care il alegi chiar tu, atunci cand plasezi comanda. Punctele de ridicare au program non-stop si sunt disponibile in toata Romania.
Serviciul EasyBox este disponibil doar pentru comenzile achitate online cu cardul si se aplica la anumite categorii de produse. Optiunea de livrare la EasyBox se activeaza automat in cosul de cumparaturi, atunci cand produsele selectate se califica pentru acest tip de livrare.

Livrare oriunde in Romania, prin curier rapid in 1-2 zile lucratoare
In general, comenzile plasate si confirmate de Luni pana Vineri, pana in ora 14:00, se vor livra in 1-2 zile lucratoare, pană la usa adresei de livrare indicată de client. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre un reprezentant www.pravaliamofturi.ro. Costul estimativ de transport se va afisa in momentul finalizarii comenzii.

Livrare internationala, prin curier in 2-5 zile lucratoare
Stim cum este cand va doriti sau aveti nevoie de produse romanesti si, de aceea, PravaliaMofturi.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a primi produsele dorite exact acolo unde va aflati. Afla mai multe detalii aici.

IMPORTANT! Produsele refrigerate sunt disponibile pentru comanda si livrare in Bucuresti si Ploiesti.

Va rugam sa verificati comanda in prezenta agentului de livrare. In cazul in care unul dintre produse nu se afla in stare perfecta puteti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care ulterior sa ni-l transmiti pe adresa de e-mail contact@pravaliamofturi.ro.
Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, al producatorului.
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - bineinteles, daca acestea sunt cauzate de circumstante independente de noi sau in privinta carora noi nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite etc.).
ATENTIE! Va rugam sa precizati corect atat datele personale, cat si adresa la care vor fi livrate produsele comandate, pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Returnarea produselor comandate
In cazul in care produsul comandat nu corespunde asteptarii dvs, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit. Aceasta solicitare poate fi efectuata direct din contul de client, selectand optiunea "Returneaza" sau aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dvs. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul furnizat de dvs. sau in sectiunea Wallet. Exceptie fac comenzile online achitate cu cardul. In cazul acesta, suma va fi rambursata in contul cardului din care s-a efectuat plata.
Expediati produsele la adresa Trust Marketplace SRL - PravaliaMofturi.ro, Ploiesti, str.Gheorghe Grigore Cantacuzino 366A, cod postal 100010, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data receptionarii coletului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Costul returnarii produselor va fi suportat de catre dvs.