Pe www.pravaliamofturi.ro puteti alege modalitatea de plata cea mai convenabila pentru dumneavoastra:

Plata cu cardul la livrare 
Produsele se platesc in momentul livrarii de catre curierului nostru (in cazul comenzilor livrate in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti si localitatile limitrofe).

Ramburs - Oriunde in Romania
Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii. Achitarea la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de catre firma de curierat. 
Important: Produsele perisabile nu sunt acceptate pentru aceasta modalitate de plata.

Online cu card bancar prin Viva Wallet
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

PayPal - pentru moment acesta metoda de plata este indisponibila.
Pentru a plati prin PayPal, alegeti simplu „PayPal“ ca modalitate de plata, in timpul procesului de comanda.
Spre sfarsit, in timpul procesului de comanda, sunteti redirectionat catre pagina PayPal. Acolo va puteti inregistra si efectua plata. Dupa efectuarea platii sunteti din nou redirectionat catre pagina noastra pentru a incheia procesul de comanda a produselor.

Ordin de plata (OP)
Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client de un agent pravaliamofturi.ro. 
Contul bancar este trecut in factura proforma in functie de cererea clientului.Pentru ca plata să poata fi asociata comenzii, este necesar ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul comenzii astfel cum apare în emailul de confirmare transmis de www.pravaliamofturi.ro prin email.
Produsele vor fi trimise clientului  dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al www.pravaliamofturi.ro.