ACUM LIVRAM IN TOATA TARA. AFLA MAI MULTE DETALII.
Brand: KALAS
KALAS LIGHT SARE 375G
Cod: 24353799 / 5201050112933
13,77 lei / buc.
pretul include tva

Sarea iodata este benefica organismului atunci cand este consumata in cantitati normale. Nu lipseste din nicio gospodarie. Orice ai prepara are nevoie de putina sare. Este utila si atunci cand faci un mini-platou cu legume si mezeluri. Sarea iodata light Kalas este ambalata intr-un recipient care poate fi folosit pe post de solnita, deci nu mai trebuie sa te chinui sa o umpli pe a ta.

Sfat de utilizare/preparare:A se pastra la loc uscat si intunecos.
Ingrediente:clorura de sodiu 48.5%, clorura de potasiu 47%, sulfat de magndeziu 2%, acetat de calciu 1.5%, iodura de potasiu 33-52mg/kg sare, stabilizator - carbonat de sodiu pana la 1% Antiaglomerant: carbonat de magneziu.

 

Produsele de pe site sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. Exista posibilitatea sa apara erori in descrierile produselor sau a preturilor, independent de vointa noastra, dar noi corectam aceste date in mod constant. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.
ALTI CLIENTI AU MAI CUMPARAT SI ...
fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal