NOU! DE ACUM LA NOI POTI PLATI SI CU TICHETE DE MASA, SOCIALE, CADOU SAU TICHETE ELECTRONICE. AFLA MAI MULTE DETALII.
CAUTI UN PRODUS ANUME?
Spune-ne produsul dorit si noi ti-l aducem!
SCRIE-NE ACUM!
Livrare in aceeasi zi

 

www.pravaliamofturi.ro livreaza in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti si alte peste 50 de localitati din imprejurimi, direct la tine acasa peste 20.000 de produse alimentare si non-alimentare.

Serviciul de livrare oferite de www.pravaliamofturi.ro iti aduce urmatoarele avantaje:

  • Comanda se livreaza in aceeasi zi daca este efectuata pana in ora 12:00;
  • Nu percepem comanda minima;
  • Iti oferim peste 20.000 de produse alimentare/nonalimentare;
  • Livram de Luni pana Sambata.
  • Plata cu cardul la livrare;
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 RON (oferta este valabila pentru localitatile cu livrare in aceasi zi).

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul Luni - Sambata pana in ora 12:00, se vor livra in aceasi zi. Comenzile plasate Luni - Duminica dupa ora 12:00 se vor livra a doua zi. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Unde livram?
Pentru moment www.pravaliamofturi.ro livreaza in:
PLOIESTI si urmatoarele localitati limitrofe: Barcanesti, Berceni, Blejoi, Brazii de Sus, Bucov, Buda, Chitorani, Corlatesti, Ghighiu, Gorgota, Miroslavesti, Moara Noua, Negoiesti, Paulesti, Paulestii Noi, Ploiestori, Potigrafu, Puchenii Mari, Puchenii Mici, Puchenii-Mosneni, Romanesti, Strejnicu, Tantareni, Targsoru Nou, Targsoru Vechi, Tatarani, Valea Calugareasca si Zalhanaua.

ILFOV si urmatoarele localitati limitrofe: Balotesti, Ciofliceni, Ciolpani, Corbeanca, Dimieni, Izvorani, Luparia, Moara Vlasiei, Odaile, Otopeni, Saftica, Silistea Snagovului, Snagov, Stefanestii de Jos, Stefanestii de Sus, Tancabesti, Tunari, Vladiceasca si Voluntari.

BUCURESTI: Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Pipera

Important! Pentru livrare nationala gasiti mai multe informatii aici.

Care este termenul de livrare?

  • Livrare STANDARD (in aceasi zi pentru comenzile efectuate pana la ora 12:00)
  • Livrare EXPRESS* (in 1 ora de la efectuarea comenzii)

* Pentru livrare express va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0731 005 740 sau prin email contact@pravaliamofturi.ro

Cat costa livrarea?
In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti costul livrarii este de doar 15 RON. In localitatile limitrofe costul de transport este de doar 20 RON.

PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 200 RON TRANSPORTUL ESTE GRATUIT INDIFERENT DE LOCALITATEA SELECTATA! (oferta este valabila pentru localitatile cu livrare in aceasi zi).

Care sunt termenii de transport/expediere?
In cazul in care reprezentantul nostru nu gaseste destinatarul la adresa mentionata in comanda in intervalul orar stabilit, comanda se va anula.
La cererea clientului, Pravalia Mofturi va efectua o noua expediere insa plata transportului va fi suportata de catre destinatar.
ATENTIE! Va rugam sa precizati corect atat datele personale cat si adresa la care vor fi livrate produsele comandate pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Care sunt termenii desfacerii coletului?
Te rugam sa verifici comanda in prezenta agentului de livrare. In cazul in care unul dintre produse nu se afla in stare perfecta poti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care ulterior sa ni-l transmiti pe adresa de e-mail contact@pravaliamofturi.ro.
Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, al producatorului.
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - bineinteles, daca acestea sunt cauzate de circumstante independente de noi sau in privinta carora noi nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite etc.).

 

 

fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal