ACUM LIVRAM IN TOATA TARA. AFLA MAI MULTE DETALII.
CAUTI UN PRODUS ANUME?
Spune-ne produsul dorit si noi ti-l aducem!
SCRIE-NE ACUM!
Livrare internationala

“Dorul de casa nu se intelege cu adevarat, pana nu se traieste.” – De la aceasta idee, ne-am propus sa facem din PravaliaMofturi.ro, cel mai mare magazin-depozit cu produse romanesti din Europa.

www.pravaliamofturi.ro livreaza in Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Franta,Germania, Irlanda si Olanda, in sistem door-to-door, peste 20.000 de produse alimentare si non-alimentare, la cele mai bune preturi din Europa. Garantat! 

Serviciul de livrare oferite de www.pravaliamofturi.ro iti aduce urmatoarele avantaje:

  • Comanda se livreaza in 24-72h;
  • Livrare in sistem door-to-door;
  • Cele mai mici preturi din Europa;
  • Nu percepem comanda minima;
  • Iti oferim peste 15.000 de produse alimentare/nonalimentare;
  • Livram de Luni pana Duminica prin firme de curierat partenere;
  • Poti plati online cu cardul, Paypal sau Transfer bancar;

Unde livram?
Livram in Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda si Olanda.

Important! In Irlanda nu efectuam livrari door-to-door. Comenzile se ridica din Rosemount Business park, Unit 32C.

Care este termenul de livrare?
Livrare internationala 24-72h pentru comenzile efectuate de Luni pana Vineri. Termenul de livrare se aplica din momentul in care comanda este predata firmei de curierat partenere.

Cat costa livrarea?
Costul transportului este de £12 pentru comenzile cu livrare in Anglia, respectiv €12 pentru comenzile livrate in Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda si Olanda. Pretul afisat se aplica coletelor cu o greutate de pana in 10kg. Pentru fiecare kg aditional se adauga €1.20 / £1.20 

ATENTIE! Va rugam sa precizati corect datele personale pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Care sunt termenii desfacerii coletului?
Te rugam sa deschizi coletul in prezenta agentului de livrare. In cazul in care produsul nu se afla in stare perfecta poti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care ulterior sa ni-l transmiti pe adresa de e-mail contact@pravaliamofturi.ro.
Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, al producatorului si in colet sigilat.
Daca sunteti anuntat ca livrarea la adresa indicata in comanda nu a fost reusita, este responsabilitatea dumneavoastra sa folositi datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - bineinteles, daca acestea sunt cauzate de circumstante independente de noi sau in privinta carora noi nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite etc.).

fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal