NOU! DE ACUM LA NOI POTI PLATI SI CU TICHETE DE MASA, SOCIALE, CADOU SAU TICHETE ELECTRONICE. AFLA MAI MULTE DETALII.
CAUTI UN PRODUS ANUME?
Spune-ne produsul dorit si noi ti-l aducem!
SCRIE-NE ACUM!
Livrare nationala

www.pravaliamofturi.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei, direct la tine acasa peste 20.000 de produse alimentare si non-alimentare.

Serviciul de livrare oferite de www.pravaliamofturi.ro iti aduce urmatoarele avantaje:

  • Comanda se livreaza in 24-48h;
  • Nu percepem comanda minima;
  • Iti oferim peste 20.000 de produse alimentare/nonalimentare;
  • Livram de Luni pana Sambata prin firme de curierat partenere.
  • Poti plati cu cardul la confirmarea comenzii, Paypal sau Transfer bancar;

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul Luni - Vineri pana in ora 16:00, se vor livra in 24-48h. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Unde livram?
PravaliaMofturi.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei

Atentie! Nu se vor livra prin curierat produse perisabile sau care necesita temperatura controlata.

Care este termenul de livrare?

  • Livrare STANDARD 24-48h(pentru comenzile efectuate de Luni pana Vineri pana la ora 16:00)

Important! Pentru Bucuresti, Ilfov, Ploiesti si peste alte 50 de localitati limitrofe, livrarea se va efectua in aceasi zi. Vezi mai multe detalii aici.

Cat costa livrarea?

Costul de livrare variaza in functie de localitatea de destinatie, greutatea si volumul coletului si se supune termenilor si conditiilor impuse de firmele de curierat partenere. Costul de livrare se va comunica ulterior de catre reprezentantul nostru de vanzari.

Care sunt termenii de transport/expediere?
In cazul in care reprezentantul fimei de curierat nu gaseste destinatarul la adresa mentionata in comanda, acesta va fi notificat si se va mai incerca o data livrarea. In cazul in care nici la a II-a incercare reprezentantul firmei de curierat nu gaseste destinatarul, comanda se va anula si costul de livrare va fi suportat de catre destinar.
ATENTIE! Va rugam sa precizati corect atat datele personale, cat si adresa la care vor fi livrate produsele comandate, pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Care sunt termenii desfacerii coletului?
Te rugam sa verifici comanda in prezenta agentului de livrare. In cazul in care unul dintre produse nu se afla in stare perfecta poti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care ulterior sa ni-l transmiti pe adresa de e-mail contact@pravaliamofturi.ro.
Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, al producatorului.
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - bineinteles, daca acestea sunt cauzate de circumstante independente de noi sau in privinta carora noi nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite etc.).

 

fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal