NOU! DE ACUM LA NOI POTI PLATI SI CU TICHETE DE MASA, SOCIALE, CADOU SAU TICHETE ELECTRONICE. AFLA MAI MULTE DETALII.
CAUTI UN PRODUS ANUME?
Spune-ne produsul dorit si noi ti-l aducem!
SCRIE-NE ACUM!
Metode de plata

PravaliaMofturi.ro va pune la dispozitie 5 metode de plata a comenzilor dumneavoastra.

Plata Cash
Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii dvs. de catre reprezentantul nostru. Valoarea platita de dvs este exclusiv valoarea produselor comandate. Plata se face in Lei.

NOU!! Plata cu tichete sau carduri de masa
De acum, la noi poți plăti și cu tichete de masă, sociale, cadou, sau tichete electronice.

Online cu cardul
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
IMPORTANT! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

PayPal
Cu PayPal puteti plati la noi simplu, rapid si in siguranta.
Simplu: Platiti cu doar 2 click-uri, fara a fi nevoit sa ne oferiti date ale bancii sau cardului de credit.
Rapid: Plata dumneavoastra o primim de la PayPal in doar cateva secunde
Siguranta: Datele contului si a cardului de credit nu ajung la terti.
Pentru a plati la noi prin PayPal, alegeti simplu „PayPal“ ca modalitate de plata, in tinpul procesului de comanda.
Spre sfarsit, in timpul procesului de comanda, sunteti redirectionat catre pagina PayPal. Acolo va puteti integistra si efectua plata. Costurile pentru aceasta sunt suportate de catre noi. Dupa efectuarea platii sunteti din nou redirectionat catre pagina noastra pentru a incheia procesul de comanda a produselor.

Transfer bancar (Ordin de Plata)
In cazul in care doriti sa efectuati plata prin Transfer Bancar (Ordin de Plata) veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului prin email.


ATENTIE: Indiferent de metoda de plata selectata, in momentul finalizarii comenzii, plata se va efectua doar dupa confirmarea telefonica de catre reprezentul nostru de vanzari.

fii primul care afla!
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal